(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Rybízová bublanina
Potřebné ingredience
1 hrnek hl. mouky, 1hrnek polohr. mouky, 1 van. cukr, 1 pr do peč, 1 hrnek moučkového cukru, 1 hrnek vlažného mléka, 3 vejce, 1/4 kostky rozehřátého másla, rybíz
Postup přípravy
Hladkou a pohrubou mouku smícháme s van. cukrem a pr do pečem. Přidáme cukr, mléko, ve kterém jsme rozšlehali vejce, rozehřáté vychladlé máslo a umícháme řidší těsto. Rozetřeme je do tukem vymazaného, vysypaného pekáče nebo plechu a poklademe rybízem prosypaným 2 lžícemi hrubé mouky. Upečeme ve středně vyhřáté troubě.
Dle hrníčkové kuchařky: Nejrychlejší moučníky, kterou mi půjčila sousedka :-) Mooc dobré, můj tříletý Ondra jí jedl ne o 106, ale asi o 110 :o))
Dle hrníčkové kuchařky: Nejrychlejší moučníky, kterou mi půjčila sousedka :-) Mooc dobré, můj tříletý Ondra jí jedl ne o 106, ale asi o 110 :o))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jiqva
(upraveno)
24. 11. 2010, 14:47
Peťo, děkuji za receptík. Buchta je v troubě. Je to rychlovka, tak peču moc ráda Jsem zvědavá co na ni řeknou děti Jiřina